کد خبر: ٩٤٧٨٠/ ١٥:٠٤ - چهارشنبه ٢٩ آبان ١٣٩٨/ تعداد بازدید: 261
چاپ
ارسال به دوست
معاونت فرهنگی
برگزاری مسابقه تهیه انواع غذا به مناسبت میلاد حضرت رسول اکرم (ص) و ولادت امام جعفر صادق(ع)
مسابقه تهیه انواع غذا درمحل سالن شورای معاونت فرهنگی برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت  فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران، مسابقه تهیه  انواع غذا به مناسبت میلاد حضرت رسول اکرم (ص) و ولادت امام جعفر صادق(ع) شنبه  25   آبان 98 در سالن شورای معاونت فرهنگی ، با حضور دکتر رامین رحیمی نیا مدیر برنامه ریزی منابع مالی دانشگاه ،  دکتر عبدالرحمان رستمیان معاون فرهنگی دانشگاه ، ژینوس مجردباروق کارشناس بالینی تغذیه، مریم چمری کارشناس تغذیه جامعه و کلیه پرسنل ساختمان شفا و همکاران واحدهای روابط عمومی و بسیج دانشگاه برگزار شد.
در این برنامه غذاها از لحاظ تزیین، ارزش غذایی و طعم، مورد داوری کارشناسان تغذیه که از دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی آمده بودند قرار گرفت. رتبه اول را آش جو(زهره سعادتی،روابط عمومی دانشگاه)، دوم کشک بادمجان(زهرا داداشی) ، سوم جامبو شلز(الهه طاولی) و در نهایت از نظرطعم و مزه حلوا زعفرانی(محبوبه بهلولی، روابط عمومی) اعلام شد.
در پایان از نفرات اول تا چهارم با اهدای جایزه تقدیر شد و به همه شرکت کنندگان به رسم یادبود جوایزی اهدا شد.
گزارش : زهرا اسلامی نیا
عکس : حسین میری

انتهای پیام / *
کلید واژه ها
اخبار مرتبط
نظرات کاربران
برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج




سامانه نظرسنجی و افکار سنجی
اقدام روابط عمومی در انتشار تاریخ شفاهی دانشگاه در قالب مصاحبه های هفتگی با اساتید ، در سایت دانشگاه را چگونه ارزیابی می کنید؟

خیلی خوب
خوب
متوسط
بد
خیلی بد

#